Nu doar femeile au copii la varste inaintate, ci si barbatii. Este cazul unui pensionar londonez, care a devenit unul dintre cei mai batrani tati din lume, la varsta de 75 de ani.
Potrivit "Ananova", Paul-Louis Mariasusay a fost incantat de faptul ca noua sa sotie i-a daruit un fiu, la doar cateva luni dupa ce s-au casatorit. Tatal veteran mai avea deja doua fete, dintre care una este mai in varsta decat partenera sa de viata, Gena, de 38 de ani si inca cinci nepoti. Dar cu toate astea, barbatul a fost de-a dreptul entuziasmat de venirea pe lume a unui nou copil, un baietel care se numeste Xavier.

"Poate ca sunt pensionar si au trecut 40 de ani de cand am avut ultima data grija de un copil, dar nu am uitat cum se schimba un scutec si e pur si simplu minunat sa fiu iarasi tata", a declarat proaspatul tatic. Mai mult decat atat, el a precizat ca stie ca actorii Michael Douglas si Cary Grant au devenit din nou tati la batranete si recunoaste ca e mai in varsta decat amandoi. "Copilul a fost o adevarata surpriza. Nu banuiam ca mai pot deveni tata la varsta mea, dar Xavier este un dar nemaipomenit", a mai adaugat Paul-Louis.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.