Vestile despre criza economica mondiala baga spaima in sufletul tuturor. Pe masura ce tot ma multe persoane isi pierd locurile de munca, iar unii pana si casele, tensiunea si anxietatea se strecoara in sufletul oamenilor. Insa nu toate vestile sunt proaste.

Nu vine Apocalipsa economica si cu siguranta mai exista si alte motive de bucurie. Spre exemplu, relatiile sentimentale sunt afectate pozitiv de recesiune, pe masura ce indragostitii se concentreaza unul pe celalalt in vremuri dificile.

Publicatia online The Frisky, citata de ziare.com, a gasit zece motive pentru care recesiunea este benefica pentru viata sexuala a tuturor:

1. Deoarece a disparut presiunea de a te "da mare" la intalnire

In astfel de conditii economice, devine o virtute sa fii cumpatat cu banii. Cand esti nevoit, din cauza economiei, sa renunti la mesele la restaurante, ai mai mult timp la dispozitie pentru a petrece cateva ore placute, acasa, impreuna cu cel iubit. Nu mai e nevoie sa demonstrezi cat de grozav esti si ce slujba bine platita ai.

2. Pentru ca un partener concediat are mai mult timp la dispozitie sa te rasfete

Tu vii acasa obosit, dupa o zi de munca lunga. Partenerul tau, proaspat disponibilizat, si-a cautat un loc de munca pe Internet toata ziua - deci are mai multa energie ca sa te rasfete cu o baie fierbine si o portie de paste "ca la mama acasa".

3. Pentru ca in sfarsit va veti lua inima in dinti si va veti muta impreuna

Brusc, in aceste vremuri, doua chirii separate nu mai par atragatoare. Se poate economisi foarte mult impartind patul, acoperisul si chiria.

4. Pentru ca puteti urmari impreuna sezoane intregi din serialele preferate

Acum e cel mai bun moment sa stati impreuna in pat si sa urmariti filmele preferate la DVD. Economisiti banii pe care altfel i-ati da la restaurant si cinema si va apropiati sufleteste in acelasi timp.

5. Mai mult timp liber inseamna mai mult timp sa va cunoasteti unul pe altul

Cand ai un program de la noua la cinci se creeaza o perioada lunga de timp in care nu va vedeti. Asa ca, daca se intampla sa-ti pierzi slujba, macar aveti mai mult timp pentru voi.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.