Un baietel de noua ani dintr-un satuc indonezian a capatat puteri vindecatoare dupa ce a fost lovit de trasnet. Ineditul vraci a insanatosit, pana in prezent, zeci de mii de oameni. Povestea lui incredibila a facut inconjurul lumii.

Mohammad Ponari a fost, pana de curand, un copil ca oricare altul, locuitor al saracului sat East Java din Balongsari, Indonezia. Deodata, totul s-a schimbat: un fulger a lovit. La propriu. Baiatul a fost lovit de trasnet in timp ce se juca, in ploaie, in fata casei. Spre marea surprindere a celor din jur, a scapat nevatamat. Si daca asta nu era de-ajuns, cand s-a ridicat de la pamant in urma impactului, Mohammad a gasit o piatra de marimea unui ou de gaina pe capul sau si a inceput sa spuna tuturor ca el are puteri vindecatoare.

Primul lui pacient a fost un copil din vecini care avea febra mare. Micutul doctor a pus piatra intr-un pahar cu apa, iar pacientul a baut apa respectiva. Febra i-a disparut. Apoi, un alt vecin l-a abordat: o femeie de aproximativ 30 de ani care suferea de depresie de 15 ani de zile. A facut-o bine si pe aceasta. Si miracolele - mari sau mici deopotriva - au continuat sa apara. Nila Retno, capetenia satului, a fost si ea vindecata de Mohammad: "Aveam mana scrantita. Mi-am pus pe mana niste apa in care fusese bagata piatra aceea. M-am facut bine imediat".

Sutikno, comisarul regiunii respective, musulman convins si viitor participant al pelerinajului anual spre Mecca, si-a povestit experienta proprie: "Eram in casa copilului, purtam o discutie cu el si cu familia acestuia. Cu noi in casa mai era un baiat - cam de noua ani - care nu mai vorbea de cinci ani de zile. Ponari l-a zgaltait. Baiatul ala s-a impotrivit si cei doi au inceput sa se bata. La cateva minute dupa ce au incetat bataia, copilul ala a inceput sa vorbeasca. Cuvintele lui au fost: <<mi-e frica>>.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.