Are 27 de ani si inca de cand era copil, este o vanatoare infocata de autografe. De sase ani, insa, Celine Dion, Lionel Richie sau Kylie Minogue i-au semnat nu in caietul de autografe, ci... diverse parti ale corpului.

Britanica din poveste se numeste Zoe Wade si locuieste in Somerset. Tanara are tatuate nu mai putin de 13 autografe ale diferitelor celebritati. Potrivit "Daily Mirror", ideea i-a venit in 2003, cand astepta s-o cunoasca pe solista de la Blondie, Debbie Harry. "Asteptam sa-mi semneze in caietul de autografe si eram inconjurata de oameni care vroiau acelasi lucru. Cand mi-a venit randul, am simtit impulsul s-o intreb daca vrea sa-mi semneze pe brat. Mi-a spus ca e o idee extraordinara", marturiseste tanara.

De fiecare data cand Zoe isi intalneste unul dintre idoli, intotdeauna acesta lasa o impresie marcanta asupra ei... in cerneala compacta neagra. Decat sa-i roage sa-i semneze intr-un carnetel, vanatoarea de autografe pune celebritatile sa-i semneze pe corp, cu un marker. Apoi se duce la un artist de tatuaje, ca sa fie sigura ca va avea pentru totdeauana cu ea semnaturile vedetelor. Bratele si spatele lui Zoe sunt acum acoperite cu o colectie de autografe tatuaje care se tot imbogateste. Printre cei care i-au semnat corpul se numara Angelina Jolie, Celine Dion, Ronnie Wood si Kylie Minogue. Si asteptarea de 12 ore afara, in ploaie, la recentele Brit Awards i-au mai adus inca doua tatuaje, cu semnatura lui Lionel Richie si a solistului de la U2.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.