Kimberly Swann, o adolescenta din SUA, a fost concediata pentru ca seful ei a vazut statusul acesteia de pe Facebook: “plictisita la serviciu”.

Kimberly a spus ca nu a mentionat nici macar numele companiei unde lucra si ca a fost foarte uimita in momentul in care a aflat ca este data afara. Seful ei a replicat ca a fost foarte dezamagit si ca tanara trebuie sa plece pentru ca are nevoie de oameni in care sa investeasca “timp si bani”.

“Noi ne-am asteptat la o relatie de lunga durata cu domnisoara Swann, asa cum facem cu toti angajatii nostril. Dar statusul ei ne-a aratat o lipsa de respect si insatisfactie, ceea ce ne-a determinat sa nu o mai vrem aici.”, a declarat pentru Daily Mail, fostul sef al adolescentei, Steve Ivell de la compania Ivell Marketing and Logistics Limited.

Dar Kimberly nu este singurul angajat “plictisit la serviciu”. Jurnalistii de la CNN au cautat cuvintele “plictisit” si “serviciu” (“bored” and “work”) “plictisit” si “serviciu” si au descoperit mii de astfel de statusuri pe Facebook.

Potrivit Daily Mail, angajatii sunt tot mai des prinsi postand comentarii nu prea magulitoare la adresa firmelor unde lucreaza in comunitatea Facebook.

Luna trecuta, cativa angajati ai Marks & Spencer au fost descoperiti ca ii numesc pe clientii companiei “idioti”.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.