Psihologii au descoperit ca femeile care au barbii proeminente sunt mai active sexual decat cele cu trasaturi mai putin pronuntate. Cu toate acestea, ele sunt mai putin atractive pentru barbatii care vor o partenera pe termen lung.
Deseori, barbiile puternice sunt generate de un nivel ridicat al testosteronului, hormon masculin de crestere prezent in organismul tuturor femeilor. Acesta duce la cresterea agresivitati sexuale a femeilor, conform unui studiu facut de patru universitati din SUA si Canada, citat de “The Telegraph”. Cercetatorii au intrebat un grup de femei tinere care le este istoria sexuala si care le sunt fanteziile. Totodata, mai multi barbati au fost rugati sa spuna cat de atractive li s-ar parea acestea ca partenere de viata. Concluzia a fost ca barbatii se tem sa-si petreaca viata alaturi de femei cu trasaturi prea masculine de teama sa nu fie inselati.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.