Toti aceia care inca mai asteapta lansarea noul iPod editie speciala de la Apple, cu autograf Elton John, ar fi cazul sa si ia gandul de la el.
Din vreme ce Steve Jobs si-a luat concediu de odihna pana la sfarsitul lunii iunie, din cauza unor probleme medicale destul de grave, o companie in genul celor rasarite ca ciupercile dupa ploaie, s-a gandit sa lanseze primul astfel de player incrustat cu diamante.

Goldgenie a lansat o varianta de iPod Nano cu nici mai mult nici mai putin de 250 de cristale Swarovski incrustate pe partea superioara a playerului. Potrivit Goldgenie, 12,5% din valoarea produselor vandute vor fi donate fundatiei conduse de faimosul cantaret - Elton John Aids Foundation.

Desi sunt multi sustinatori ai acestor gadgeturi vandute in scop caritabil, este putin probabil ca cineva va dori sa cumpere un player de aproape 500 de euro, din care doar 51 de dolari sa fie donati. Probabil multi ar dori mai degraba sa-si cumpere cu mai putini bani un Ipod Nano (spre exemplu in Romania, poti gasi un Apple iPod nano 4GB la 150,54 RON, ori un Apple iPod nano 16GB 4th generation la 676,53 RON, sau daca vrei ceva cu adevarat spectaculos poti alege un Apple iPod nano 80GB la 1.127,17 RON). (Preturile sunt orientative)

iPod-ul in varianta Glodgenie pentru Elton John este valabil in 2 variante: 8GB pentru 399.99 de euro si 16GB pentru 449.99 de euro, iar culoarea poate fi aleasa dintr-o paleta de 9 variante: alb, negru, violet, albastru, verde, galben, orange, rosu si roz.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.