Pasagerii unui avion de linie al companiei ruse Aeroflot au cerut ca un pilot, aparent in stare de ebrietate, sa fie dat jos din avion exact inainte de decolare, anunta cotidianul Moscow Times

Pasagerii au inceput sa isi faca griji cand au vazut ca pilotul se exprima cu greutate, atunci cand le-a urat bun venit la bordul zborului 315 de la Moscova la New York, in 28 decembrie, scrie cotidianul, citat de NewsIn.

Unul dintre reporterii Moscow Times se afla la bord.

"Primul gand care mi-a trecut prin cap a fost 'omul asta e beat'', a povestit Hatuna Kobiadsvili. "Interventia lui a fost atat de grabita, incat nu puteai sa-ti dai seama nici in ce limba vorbea", a adaugat aceasta.

Cand pilotul a iesit in cele din urma din cabina, dupa ce timp de jumatate de ora refuzase sa faca acest lucru, avea fata rosie si ochii injectati si parea sa se tina cu greu pe picioare.

"Nu cred ca exista cineva in toata Rusia care sa nu stie cum arata un om in stare de ebrietate", a comentat o alta pasagera, Katia Kusner. "Mai intai s-a uitat la noi de parca eram nebuni. Apoi, cand a inteles ca nu vom renunta, a spus: 'Ma asez aici linistit intr-un colt. Mai avem inca trei piloti. Eu nici nu ma ating de comenzi, promit'", a mai povestit pasagera.

Peste 100 de pasageri au semnat un document in care spuneau ca pilotul este beat. Dupa trei ore, echipajul a fost inlocuit.

La trei saptamani dupa incident, Aeroflot a anuntat intr-un comunicat ca este posibil ca pilotul sa fi suferit un atac, exact inainte de decolare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.