O americanca de 125 de kilograme a fost trimisa la gradina zoologica pentru a-si face o analiza RMN (imagistica prin rezonanta magnetica), pentru ca doar aparatul de acolo ii putea suporta greutatea, informeaza Fox News consultat de Mediafax.

Carolyn Ragan a descoperit, in urma cu doi ani, ca are o tumoare pe coloana vertebrala, insa personalul medical de la un spital din Kansas i-a spus ca nu pot sa-i faca un RMN pentru ca aparatul nu va rezista sub greutatea ei.

"(Un asistent medical - n.r.) mi-a sugerat sa merg la gradina zoologica din Kansas. M-am gandit ca stiu ca sunt mare, dar nu atat de mare cat un elefant. Si sotul meu s-a suparat", a spus Carolyn.

Reprezentantii Spitalului Universitar din Kansas nu au comentat asupra sustinerilor femeii, insa au spus ca nu stiu de existenta vreunui RMN pentru animale care sa scaneze si oameni in regiunea Kansas.

Problema lui Ragan a fost ca era prea grea pentru masa aparatului si prea lata pentru a intra in tubul de scanare.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.