Wang Guiying, o virgina in varsta de 107 ani, din China, a hotarat ca este timpul sa-si puna pirostriile dupa ce toata viata s-a temut sa faca acest pas.
Chinezoaica spera sa gaseasca un partener tot centenar, desi este dispusa sa accepte chiar si unul cu 10-15 ani mai tanar. Insa viitorul partener de viata va trebui sa indeplineasca niste conditii stricte pentru a-i putea deveni sot: sa fie sanatos tun, sa aiba grija de ea, iar varsta lui sa nu fie mai mica de 90 de ani. Guiying a decis sa se aseze la casa ei deoarece nu vrea sa devina o povara pentru nepotii in grija carora se afla in prezent."Problema mea este ca nu ma mai pot deplasa ca inainte. Mi-am rupt piciorul cand aveam 102 ani si de atunci nu mai pot sa fac toate treburile casnice. Am 107 ani si inca nu sunt maritata. Ce se va intampla daca nu ma grabesc sa-mi gasesc un sot?", a declarat Guiying.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.