Un spot de promovare a unui produs de igiena intima, care urmeaza sa fie lansat in Olanda, descrie viata de zi cu zi a unei femei din perspectiva organelor ei sexuale, informeaza presa britanica.

Spotul face parte dintr-o campanie ce are ca scop cresterea vanzarilor de Lactacyd, prin inlaturarea perceptiei ca produsul ar actiona doar impotriva problemelor vaginale, relateaza NewsIn. Potrivit producatorilor, Lactacyd este destinat intregii igiene intime feminine.

Pe durata spotului, publicul este invitat sa fie martor la mai multe situatii din cotidianul organelor sexuale feminine, cum ar fi sexul, mersul la toaleta si epilarea, pentru a intelege, in ultima instanta, numeroasele "amenintari" asociate rutinei zilnice.

"Acesta reclama isi doreste ca femeile sa nu mai considere Lactacyd ca fiind un medicament, ci sa devina parte din obiceiurile zilnice de ingrijire", spune un reprezentant al agentiei care a gandit campania - Grey Amsterdam.

Produs al companiei farmaceutice GlaxoSmithKline, Lactacyd reprezinta o gama larga de produse de ingrijire si igiena feminina, care, spun producatorii, previn iritatiile si ajuta la echilibrarea pH-ului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.