O studenta americana, care isi liciteaza virginitatea pentru a-si plati cursurile de masterat, a primit o oferta fabuloasa, de aproape patru milioane de dolari, pentru aceasta.

Natalie Dylan, in varsta de 22 de ani, sustine ca propunerea ei pentru "o aventura de o noapte" a convins aproximativ 10.000 de barbati sa liciteze pentru aceasta ocazie. In septembrie 2008, cand licitatia a fost dezvaluita de presa din SUA, suma trecuse de pragul de 180.000 de euro.

Studenta, din San Diego, California, a declarat ca s-a hotarat sa apeleze la aceasta masura dupa ce sora ei Avia, in varsta de 23 de ani, si-a platit cursurile de masterat lucrand timp de trei saptamani ca prostituata.

"Am primi oferte de la o gama larga de barbati, de la ciudati care imi spun in mod explicit ce ar dori sa-mi faca, pana la cereri politicoase din partea unor domni bogati", a declarat Dylan. Tanara este dispusa chiar sa se supuna unui examen ginecologic pentru a-i linisti pe suspiciosi.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.