Zarva mare intr-o comunitate din Lincolnshire, Marea Britanie, acolo unde localnicii sustin sus si tare ca au vazut extraterestri. Mai exact, oamenii sustin sus si tare ca au fotografiat momentul in care un obiect zburator neidentificat a lovit pala unei turbine inalte de 20 de metri.

O ancheta a fost demarata imediat ce s-a aflat ca in zona a fost vazut un OZN, cu atat mai mult cu cat exista fotografii care sa demonstreze veridicitatea grozaviei, precum si altele cu urmele lasate asupra palei de metal, vizibil indoite, scrie "Daily Mail". Martorii sustin ca au vazut "sfere colorate galben-portocaliu, care straluceau intermitent" in seara in care turbina ar fi fost lovita. Mai mult, locuitorii din comunitatea britanica amintita le-au povestit jurnalistilor ca, in jurul orei 4 dimineata, au auzit o lovitura extrem de puternica in zona in care era plasata turbina "distrusa" misterios.

Robert Palmer, in varsta de 66 de ani, spune ca zgomotul puternic l-a trezit din somn. S-a dus la fereastra impreuna cu sotia sa, unde au vazut o lumina puternica pe care au confundat-o initial cu Steaua Polara.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.