Pentru ca nu mai are unde sa isi depoziteze cele 3.500 de obiecte cu pete care imita modelul de pe blana cateilor din rasa respectiva, o britanica a hotarat sa le scoata la vanzare.

Dupa 17 ani in care a adunat tot felul de obiecte cu model "dalmatian", Karen Ferrier, o britanica in varsta de 44 de ani, se vede silita sa renunte la colectia ei de suflet. "Imi plac dalmatienii la nebunie. Acesta este motivul pentru care am incercat sa ma inconjor de lucruri care sa imi aminteasca de modelul de pe blana lor", a povestit femeia, care si-a "decorat" chiar si masina cu pete.

care si-a "decorat" chiar si masina cu pete. "Din pacate, acum am divortat si nu mai am unde sa imi tin cele 3.500 de cani, jucarii, perne, valize, perechi de pantofi, palarii si chiar magneti pentru frigider. Desi ma doare sufletul sa ma despart de aceste obiecte, sunt nevoita sa le scot la vanzare", a adaugat Ferrier, de profesie secretara, care spera sa obtina pentru colectia ei mai bine de 1.300 de euro. Pasiunea pentru "pete" a britanicei s-a nascut in anul 1992, cand aceasta l-a cumparat pe Ditto, un pui de dalmatian.

"Din pacate, acum am divortat si nu mai am unde sa imi tin cele 3.500 de suvenire", Karen Ferrier.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.