Instalatorii si politistii sunt mai doriti ca parteneri de viata decat vedetele din randul actorilor si cantaretilor, potrivit unui studiu efectuat in sapte tari de compania de cercetare Synovate.

Primii in topul preferintelor in functie de profesie sunt medicii si profesorii, in timp ce angajatii din media se afla, alaturi de vedetele din showbizz, in coada clasamentului, scrie NewsIn. De altfel, sase oameni din 10 au declarat ca nu au incredere in actori, cantareti, jurnalisti, publicitari si angajatii din marketing.

Exceptie la aceasta "regula" fac chinezii, care prefera, ca prima optiune pentru casatorie, oamenii de afaceri si directorii de corporatii. In acelasi timp, in Franta si Canada, politistii si pompierii se bucura de incredere iesita din comun, inregistrand 93% din "voturi" ca prima optiune pentru casatorie.

Studiul Synovate a fost efectuat, la sfarsitul anului 2008, pe un esantion de 5.500 de persoane din Brazilia, China, Franta, Malaezia, Africa de Sud, Canada si SUA.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.