Publicatia online The Frisky, monitorizata de ziare.com, a intocmit o lista cu sapte semne care atesta dependenta de sex.

1.
DIAGNOSTIC: Nu tine cont de planuri, lipseste de la munca si de la evenimente importante pentru a face sex.
VIATA REALA: Evita interactiunile sociale, renunta la intalnirile cu prietenii si familia pentru a avea relatii sexuale.
EXEMPLU: Daca exista cea mai mica sansa de a face sex, dependentul va renunta la absolut orice - munca, prieteni, petreceri - pentru ca nimic altceva nu pare mai important.

2.
DIAGNOSTIC: Se indatoreaza pentru a-si satisface dorintele.
VIATA REALA: Cheltuieste mai multi bani pe pornografie si prostituate decat pe lucrurile de stricta necesitate sau alte forme de obtinere a placerii.
EXEMPLU: Are un anumit buget pentru sexul prin telefon, care nu-i este suficient niciodata. Ca si in cazul oricarei alte dependente, va cheltui prea mult, sau se va imprumuta pentru a-si finanta obsesia.

3.
DIAGNOSTIC: Ii plac situatiile riscante, fara a se gandi la consecinte.
VIATA REALA: Se plaseaza fara a se gandi in situatii periculoase - boli cu transmitere sexuala, comportament ilegal etc. - doar pentru a face sex.
EXEMPLU: merge intr-un cartier periculos doar pentru ca acolo sunt prostituate.

4.
DIAGNOSTIC: Schimba constant partenerii.
VIATA REALA: Cand se gandeste mereu la un partener nou, si o data ce a ajuns in pat cu cineva reincepe sa caute o alta aventura.
EXEMPLU: Dupa ce face sex cu cineva, este tentat sa strige "Urmatorul!".


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.