Romania libera a facut un top cu ciudateniile din anul 2008

Liban: 26 de perle intr-o scoica

A gasi o perla rara este ceva, dar a gasi 26 este extraordinar. O libaneza a avut surpriza vietii sale, descoperind 26 de boabe sidefate intr-o scoica. Ea isi ajuta fiul in bucataria restaurantului acestuia, specializat in meniuri din fructe de mare.

Nigeria: Poligamul cu 86 de neveste

Un nigerian de 84 de ani a acceptat, sub amenintarea surghiunului, sa divorteze de 82 dintre cele 86 de neveste, pentru a se incadra in legea islamica ce nu autorizeaza decat patru sotii. Unul dintre cele mai
importante consilii islamice din tara formulase initial o sentinta cu moartea contra poligamului daca nu se conformeaza legii.

Brazilia: "Gaseste-ma daca poti"!

Ultimul racnet pe piata lenjeriei din Brazilia permite barbatilor sa-si "localizeze" iubitele cu ajutorul unui GPS implantat intr-un corset sexy, noutate taxata de feministe drept o reintoarcere la "vechiul model" de dependenta a femeii. Pretul corsetelor cu pricina variaza intre 800 dolari pentru un model cu GPS simplu si 1.100 dolari pentru un GPS complet. Aparatul este plasat, discret, intr-un mic buzunar.

Grecia: Controlorul de zbor dormea, avioanele survolau

Doua avioane aflate in asteptarea aterizarii au trebuit sa stea in aer deasupra unui mic aeroport elen, pana cand s-a trezit din somn controlorul de zbor. In timp ce pilotii erau obligati sa zboare in cerc deasupra insulei, directorul aeroportului a telefonat unui alt controlor, care a preluat indatoririle colegului adormit si, dupa o jumatate de ora, cele doua avioane au putut sa aterizeze in deplina securitate.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.