Se poate spune ca, in materie de sex, mintea omului nu duce niciodata lipsa de imaginatie.
Privind in ansamblu asupra lunilor anului ce tocmai se incheie, constatam ca acest lucru se respecta din plin, daca ne gandim ca printre noutatile in materie de asternut, in 2008, s-au numarat sexul cu un robot si pornografia pentru orbi. Gesturi sau inventii de neconceput in urma cu cativa ani, dar care, cat de curand, ne asigura specilistii, vor fi depasite de alte si alte creatii care mai de care mai apetisante pentru cuplurile de indragostiti din toate colturile lumii.


Potrivit specialistilor citati de "Metro", peste 40 de ani progresele tehnologice vor fi atat de avansate, incat oamenii vor putea inchega relatii sentimentale, si nu doar de natura sexuala, cu roboti. Inteligenta artificiala va ajunge in patul nostru, afirma expertii, care se declara convinsi ca, in curand, robotii vor reprezenta jucaria sexuala ideala intr-un cuplu. De exemplu, daca partenerul are clasica durere de cap, robotul intervine si il inlocuieste pe partenerul indisponibil in momentele in cere acesta se presupune ca trebuie sa isi satisfaca partenera in pat.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.