Britanicul Paul Oldfield isi poate controla atat de bine evacuarile de gaze din stomac si intestine, incat poate interpreta valsul "Dunarea albastra".
Meseria pe care o practica britanicul Paul Oldfield, supranumit Mister Methane (Mister Metan), este atat de rara, incat nu are nici macar un nume demn sa fie consemnat in nomenclatorul profesiilor. Mai exact, barbatul, originar din orasul Macclesfield, face bani din parturi. "Sunt mandru sa ma prezint. Sunt Paul Oldfield, sau Mister Methane, singurul artist din lume care poate canta cu ajutorul gazelor din stomac si intestine", isi face reclama barbatul, care are deja 17 ani de experienta in acest domeniu. "Mi-am descoperit acest talent pe cand imi insoteam sora la cursuri de yoga. In timpul exercitiilor, am devenit constient de abilitatea mea cu totul speciala de a introduce aer in organism prin posterior, de a-l retine si apoi de a-l elibera atunci cand doresc", isi explica artistul tehnica.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.