Incaltamintea aruncata de reporterul irakian in capul presedintelui american in timpul unei conferinte de presa de la Bagdad este la mare cautare in randul doritorilor de suvenire.
Muntaner Al-Zaidi, ziaristul irakian care a azvarlit, in plina conferinta de presa la Bagdad, cu pantofii inspre capul presedintelui american aflat inca in exercitiu, George W. Bush, a devenit vedeta peste noapte. Pe langa faptul ca o televiziune din Liban s-a aratat interesata sa beneficieze de serviciile jurnalistului, dupa ce acesta va fi eliberat, incaltamintea cu care Al-Zaidi, in varsta de 29 de ani, l-a atacat pe Bush este la mare cautare, numerosi doritori de suvenire declarandu-se dispusi sa plateasca oricat pentru a intra in posesia pantofilor.

Astfel, un bogatas din Arabia Saudita, al carui nume nu a fost facut public, a oferit 10 milioane de dolari pentru a cumpara pantofii lui Al-Zaidi. Un alt potential cumparator este un compatriot al jurnalistului, fostul selectioner al echipei nationale de fotbal a Irakului, Adnan Hamad. Acesta este dispus sa plateasca 100.000 de dolari ca sa intre in posesia pantofilor care au zburat spre capul lui Bush. Cu toate ca ofertele curg, nimeni nu stie cu exactitate unde si in posesia cui se afla incaltamintea cu pricina. Un egiptean i-a oferit-o de sotie reporterului irakian pe fiica lui in varsta de 20 de ani, care este studenta la Jurnalism.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.