Canadianul Tim Draper devine, in timpul somnului, o bestie dependenta de sex, care isi siluieste partenera de viata noapte de noapte. Potrivit expertilor, barbatul sufera de o afectiune rara: sexsomnie.
In timpul zilei, Tim Draper, 33 de ani, este un barbat perfect normal, sot iubitor si devotat sotiei sale, Amanda, 34 de ani. Dar, noaptea, in timpul somnului, Tim se transforma intr-un monstru agresiv, obsedat de sex, care isi ataca, dezbraca si violeaza sotia. Constructor de meserie, Tim sufera, conform specialistilor, de o boala rara - "sexsomnie" - ce se manifesta numai in timpul somnului.

Barbatul, al carui diagnostic a fost stabilit abia in cursul acestui an, este de parere ca boala sa a evoluat inca din adolescenta. Canadianul nu isi poate aminti nimic din cele petrecute in timpul somnului, dar a doua zi, daca isi gaseste sotia dormind pe canapeaua din sufragerie, intuieste ca peste noapte s-a intamplat ceva grav. Cei doi locuiesc in Ontario, Canada, si sunt impreuna de 14 ani. O camera cu infrarosii a fost plasata in dormitorul cuplului pentru a monitoriza actiunile lui Draper din timpul noptii, imaginile inregistrate urmand sa fie folosite in cadrul unui documentar TV referitor la aceasta afectiune. Pe baza scenelor surprinse de camera video, expertii au ajuns la concluzia ca persoanele care sufera de aceasta boala sunt conduse de o serie de instincte primitive, aflate in subconstient.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.