Nu este banc, ci este obsesia unui barbat din Germania, protagonistul show-ului "Farmer wants a wife" ("Fermier, caut sotie"). Hansi, in varsta de 71 de ani, a fost vazut in timp ce isi stimula gainile cu degetul.

In seria finala a concursului TV, barbatul a marturisit castigatoarei Marianne, in varsta de 66 de ani, din Hamburg, ca isi stimuleaza gainile cu degetul pentru ca "asa au ele orgasm".

Se pare ca Marianne nu a fost prea incantata de secret, aratandu-si dezgustul total fata de fermier. "Mereu auzi glume cu fermieri singuri care abuzeaza de animalele lor... mi-e scarba. Nu asta e lumea mea", a spus femeia, care si-a facut in graba bagajele si l-a lasat pe Hansi singur cu gainile sale.

Purtatorul de cuvant al Organizatiei pentru Drepturile Animalelor (PETA), Harald Ullmann, a declarat ca "acest comportament este inacceptabil", citeaza Bild. Drept urmare, organizatia a depus o plangere penala de abuz sexual impotriva fermierului.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.