O americanca a dat in judecata gigantul Nintendo si cere despagubiri de cinci milioane de dolari dupa ce fiul ei a stricat televizorul familiei, in timp ce se juca folosind dispozitivul Nintendo Wii

Potrivit femeii, copilul a spart ecranul televizorului cu dispozitivul de comanda pe care il folosea la joc. Dispozitivul a lovit televizorul dupa ce chinga ce il fixa de mana baiatului s-a rupt, in timpul unui joc virtual de bowling.

Evenimentul survine dupa ce, de la lansarea in 2006 a consolei Nintendo Wii, au existat mai multe critici referitoare la siguranta dispozitivului de comanda, fapt ce a determinat producatorul sa lanseze, pana acum, trei tipuri de chingi pentru atasarea dispozitivului de mana. Potrivit NewsIn, la fiecare dispozitiv nou lansat, cei de la Nintendo au mentinut precizarea "chinga se poate rupe daca se foloseste forta excesiva".

"Dispozitivul de comanda Wii nu este eficient pentru scopul in care a fost conceput si se poate deteriora in timpul utilizarii. In ciuda eforturilor facute pana in prezent de Nintendo pentru siguranta, acestia nu au reusit sa remedieze problema, cauzand deteriorarea proprietatii sau accidentarea", au declarat avocatii reclamantei.

Reprezentantii Nintendo nu a facut, deocamdata, nici o declaratie referitoare la acest incident.

Nintendo Wii este un dispozitiv de comanda care reactioneaza la miscarile naturale ale mainii, similar cu mouse-ul de computer, insa pe coordonate tridimensionale, utilizatorii putandu-se juca fara sa fie nevoiti sa invete cum sa utilizeze tastele.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.