O femeie din Belgia s-a oferit drept mama surogat pentru un cuplu in schimbul sumei de 9000 de lire sterline, dupa care a vrut sa-si vanda nou-nascutii altor doritori. Iar toate acestea pentru a-si remodela corpul, relateaza DailyMail

Sonia Ringoir, in varsta de 31 de ani, este acuzata de frauda si implicare intr-un schimb online socant, dupa ce sotii Stegeman, de origine olandeza, sustin ca i-a inselat.

Tamara Stegeman spune ca femeia a fost de acord sa fie mama surogat, drept pentru care a fost inseminata artificial cu sperma barbatului sau in mai multe randuri.

Cuplul a declarat faptul ca, in total, i-au oferit acesteia nu mai putin de de 9000 lire sterline, in speranta ca le va oferi un copil.

Ceea nu stiau insa era faptul ca Sonia, angajata la un restaurant, facuse aceeasi promisiune unui alt cuplu, de asemenea olandez, tot prin intermediul internetului. Pe acestia din urma i-a pacalit insa doar cu 1800 de lire sterline, bani incasati in urma a cinci inseminari.

De-a lungul intregului proces de inselaciune, Ringoir a operat cu un nume fals, Sary Levy. Identitatea i-a fost descoperita de un program de televiziune olandez, Network, care in urma unei investigatii i-au descoperit si domiciliul.

In cele din urma, femeia, mama a cinci copii cu varste cuprinse intre 3 si 13 ani, a oferit gemenii unei prietene, iar cuplul olandez a ramas cu mana goala. Aceasta sustine ca nu i-a cerut nici un ban prietenei sale in schimbul copiilor.

Insa in spatele “afacerii” sta un scop si mai socant. Sotul femeii, in varsta de 48 de ani, a declarat presei cu nonsalanta ca sotia sa a recurs la aceasta metoda pentru o operatie de liposuctie.

'Ofertele au fost atragtoare din punct de vedere financiar, bineinteles ca nu aveam de gand sa facem acest lucru pe degeaba”, a declarat acesta, povestind cum s-au hotorat intr-o zi sa caute pe internet o cale usoara de a face rost de bani.

Cu toate acestea, Ringoir nu poate fi acuzata ca si-a dat copiii, nici de faptul ca i-ar fi vandut, deoarece, potrivit legii din Belgia, acest lucru este permis.

Ea poate fi acuzata doar de frauda si de faptul ca s-a folosti de copii intr-un mod degradant, fapte pentru care, daca va fi gasita vinovata, ar putea primi o pedeapsa cu inchisoarea de la o luna la cinci ani.

Cazul a socat intreaga Belgie iar oamenii au luat masuri prin a presa politicienii sa schimbe legea


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.