Principala organizatie de tineret pro-Kremlin, Nasi, va organiza concursul "Miss Constitutie 2008", la 15 ani de la adoptatea legii fundamentale a tarii, transmite NewsIn.

Castigatoarea noului concurs de frumusete din Rusia trebuie sa fie atragatoare, talentata si isteata. Dar, de acum, ea nu mai trebuie sa-si doreasca sa ajute copiii, ci trebuie sa simbolizeze Constitutia.

"Constitutia este un simbol al statului si vrem sa alegem o fata care sa corespunda acestei imagini", a declarat purtatoarea de cuvant a Nasi, principala miscare de tineret pro-Kremlin.

Grupul o vor alege pe Miss Constitutie la 12 decembrie, cand se vor implini 15 ani de la adoptarea legii fundamentale a Rusiei. Si alte miscari ruse de tineret vor participa la acest eveniment.

"Fetele trebuie sa demonstreze ca au diferite talente", a declarat purtatoarea de cuvant. "(Trebuie sa fie - n.red.) talentate, istete, educate, cu spirit artistic, pline de gratie, flexibile si, cel mai important, sa straluceasca", a adaugat ea.

Acest concurs intervine in contextul in care Kremlinul doreste sa extinda mandatul prezidential de la patru la sase ani, o schimbare ce, in opinia criticilor, i-ar putea permite premierului Vladimir Putin sa candideze din nou la presedintie. Parlamentul a aprobat deja schimbarile, care vor fi supuse si atentiei administratiilor regionale din Rusia.

Anul trecut, mii de manifestanti din Nasi au demonstrat in sprijinul lui Putin, in timpul alegerilor parlamentare. Totusi, in 2008, grupul de tineri a fost mai putin vizibil ca in anii precedenti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.