O fosta politista din Marea Britanie a aparut in fata unei instante, sub acuzatia de prostitutie. Femeia in varsta de 28 de ani a practicat cea mai veche meserie din lume concomitent cu cea de reprezentant al legii.
In timpul zilei, Victoria Thorne parea extrem de constiincioasa in combaterea criminalitatii din zona in care activa ca ofiter de politie. Noaptea insa devenea o cu totul alta persoana, oferindu-si serviciile contra sumei de 100 de lire sterline (115 euro) pe ora. Micuta bruneta, angajata a sectiei de politie din Houghton-Le-Spring in apropiere de Sunder­land, Marea Britanie, a fost trimisa in judecata pentru comi­terea mai multor infractiuni din sfera prostitutiei. Intreaga poveste a iesit la suprafata dupa ce britanica a fost recunoscuta intr-una din fotografiile provocatoare aparute pe site-ul firmei de escorta pentru care lucra (noaptea), Notorious Girls.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.