O femeie din Ohio, in varsta de 38 de ani, este internata in stare critica dupa ce sotul ei a impuscat-o in timp ce faceau sex, potrivit politiei locale, relateaza Huffington Post

Timothy Havens, in varsta de 42 de ani, sustine insa ca vroia sa ia ceva de pe noptiera, cand a descarcat din greseala arma, un pistol de calibru 38 mm. Glontele a nimerit-o pe Carolyn in piept.

Politia a fost alertata de insusi Timothy Havens, care a relatat la telefon ca si-a impuscat sotia accidental, in timp ce intretineau relatii sexuale.

Barbatul nu este la prima abatare de acest gen. Documente judiciare arata faptul ca acesta s-a aflat in arestul politiei pentru 60 de zile, dupa ce si-a batut sotia, fiind obligat ulterior sa urmeze sedinte de specialitate pentru a-si controla starile de furie si violenta.

Mai mult, sotia barbatului agresiv obtinuse la inceputul anului, impotriva acestuia, un ordin judecatoresc de restrictie.

Timothy Havens a fost arestat pentru incalcarea ordinului de protectie civila si este cercetat pentru circumstantele dubioase in care sotia sa a fost grav ranita.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.