Noptile romantice in clasicul pat din dormitor au ramas istorie, daca este sa ne gandim ca, in secolul vitezei, si, de ce nu, al pasiunii, indragostitii aleg cele mai neasteptate locuri pentru a face dragoste.

De la sala de judecata a unui tribunal, pana la masina de politie sau cabina pilotului unui avion, si chiar in amvonul bisericii, toate aceste spatii s-au transformat, pentru cateva minute, in adevarate cuibusoare de nebunii pentru cei sagetati de Cupidon.

Cuprins de "chef" in sala de judecata

Ca majoritatea oamenilor, Donald Thompson are nevoi de natura sexuala. Dar, spre deosebire de ceilalti, Thomson, de profesie judecator, a putut sa isi satisfaca placerile sexuale in sala unui tribunal, in urma cu doi ani, in Oklahoma. Au existat si martori care sa certifice grozavia. Pentru indrazneala sa, barbatul a fost pedepsit zdravan: fost condamnat la patru ani de inchisoare si exclus de la bara.

Amor in biserica

Un cuplu din Italia a parut sa puna in practica intr-un mod cat de poate de neasteptat uniunea dintre barbat si femeie, chiar intr-o biserica. Consternati sa auda tot soiul de sunete nu tocmai pioase, credinciosii au chemat politia, care i-a amendat pe cei doi. Se pare ca, afumati bine, partenerii au raspuns in fata legii pentru ca au ales sa se iubeasca "intr-un spatiu cu functii religioase".

Sex nebun pe masina de politie

Pentru unii, a face sex in public nu mai este de mult un gest indraznet. Dar, cat sa nu apara blazarea, ideile vin rapid si se opresc fix asupra unei masini de politie. Un cuplu de olandezi cu sangele clocotind a ales sa testeze un astfel de autoturism pe post de pat. Amorezii sustin ca nu au vazut ca inauntrul masinii se aflau doi politisti, care mancau celebrele gogosi si supravegheau la bunul mers al lucrurilor. Situatia este cu atat mai amuzanta cu cat tot ce le-a ramas de facut oamenilor legii a fost sa coboare si sa ii invite politicos pe cei doi sa mearga si sa isi desfasoare activitatile in alta parte. Nu de alta, dar oficial, legea nu specifica pedepse pentru astfel de situatii.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.