Si-a violat fiicele timp de 28 de ani si le-a lasat insarcinate de 19 ori

Un barbat care si-a violat cele doua fiice vreme de 28 de ani, lasan du-le insarcinate de 19 ori, a fost condamnat la inchi soare pe viata de o instanta din Marea Britanie.

Britanicul, in varsta de 56 de ani, si-a violat in mod repetat fetele vreme de peste un sfert de secol. Judecatorul Alan Goldsack se intreaba cum, in tot acest timp, serviciile sociale si medicale nu au observat nimic suspect: cele doua fete au trecut prin 19 sarcini, noua nasteri, dar personalul spitalului nu s-a gandit niciodata sa cerceteze motivul pentru care acest lucru se intampla atat de des sau macar sa afle identitatea tatalui acestora.

Abuzurile au inceput in 1979 cand cea mai mica dintre fete avea doar opt ani si au continuat pana in februarie anul curent cand fetele au solicitat ajutorul politiei.

Daca refuzau cumva avansurile tatalui erau batute crunt. Fetele au nascut noua copii - dintre care doi au murit la mai putin de o zi de la nastere -, au avut cinci pierderi de sarcina si cinci intreruperi.

Tribunalul a aflat ca autoritatile au luat contact cu familia de cateva ori de-a lungul celor 30 de ani, insa fara niciun rezultat. Cand fratele celor doua fete a denuntat in 1997 incestul, politia a intreprins o investigatie, insa fara niciun rezultat, iar anul urmator una dintre surori a sunat la ChildLine (linie telefonica de consiliere pentru copii si adolescenti), dar, cand a aflat ca nu i se garanteaza ca isi poate pastra copiii, nu a mers mai departe cu reclamatia.

Barbatul din Sheffield, al carui nume nu a fost dat publicitatii din motive legale si pentru a proteja identitatea copiilor sai, isi muta familia la fiecare sase luni din South Yorkshire si Lincolnshire pentru a nu starni cumva suspiciunea autoritatilor. Cand pleca de acasa le incuia pe fete in camerele lor. Fiind extrem de gelos, le tinea departe de orice companie masculina si, daca se intampla sa le prinda vorbind cu baieti de varsta lor, le ataca extrem de violent. Si toate acestea pana cand ele au atins varsta de 30 de ani. Cei prezenti in sala tribunalului au ascultat ingroziti traumele prin care au trecut tinerele: una dintre victime a descris cum ii tinea capul aproape de o flacara cu gaz, iar cealalta a povestit cum era batuta cu pumnii si picioarele in timpul uneia dintre sarcini, fapt care a dus la un avort spontan.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.