Un calugar budist a fost retinut de politia cambodgiana pentru molestarea unei britanice in varsta de 39 de ani, aflata in vizita intr-un templu.
Thorn Sophoan, in varsta de 17 ani, a recunoscut imediat agresiunea, potrivit sefului politiei Mey Chlengly din Provincia Battambang din nord-vestul Cambodgiei. "Drept pedeapsa calugarii seniori l-au dat afara din templu si l-au decazut din drepturi. Oricum nu se afla printre ei de prea multa vreme", a declarat Chlengly.

Britanica a mers pe muntele Phnom Sam Pov pentru a vizita un templu budist si cele trei rauri naturale de la baza acestuia. Ofiterii au declarat ca femeia tremura in momentul in care a ajuns la sectia de politie pentru a reporta atacul. Potrivit inspectorilor, calugarul s-a imprietenit cu britanica aflata in zona de aproximativ o luna. "Calugarii seniori au auzit de atac si au actionat imediat", a mai adaugat acesta.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.