Saatchi & Saatchi Romania a castigat argintul la categoria Outdoor pentru Campania "Greenpeace Bomb" la Festivalul International de publicitate de la Londra.
Campania a fost conceputa pentru a raspunde necesitatii Greenpeace de a avea o campanie outdoor, cu un mesaj puternic impotriva defrisarilor si s-a lansat odata cu infiintarea Agentiei Nationale a Ariilor Protejate (ANAP).

Saatchi&Saatchi considera ca defrisarea necontrolata este o catastrofa, iar mesajul campaniei este unul complementar cu cel al proiectului international, Saatchi Blue, care urmareste sa transforme Saatchi&Saatchi intr-o companie activa vizavi de respectul mediului inconjurator.

Posterul Greenpeace Bomb- Opriti catastrofa (Stop the Catastrophe)- este de mare impact vizual:iImaginea reprezinta un copac care urmeaza a fi retezat si care are forma norului pe care il degaja o bomba nucleara, supranumit ciuperca nucleara.


Despre autor:

Green-Report

Sursa: Green-Report


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.