S-a dus in Grecia sa munceasca, dar a ajuns pe mana unor traficanti de ovule. O femeie din Romania a fost sechestrata saptamani in sir si injectata pentru a produce ovule, care i-au fost recoltate cu forta.
Din fericire, reteaua a fost prinsa, iar femeia a reusit sa se intoarca in Romania. Familia ei a acceptat, in exclusivitate pentru CANCAN, sa povesteasca experienta tulburatoare prin care a trecut tanara in varsta de 27 de ani.

Cand in luna mai a acestui an fiica sa cea mica i-a spus ca pleaca impreuna cu o prietena la munca in Grecia, mama a simtit in sufletul ei ca nu ar trebui s-o lase: "Aveam asa o ciudata strangere de inima!". Chiar si asa, ea nu s-a opus, iar D.M. a plecat in insula Creta. Au urmat bipuri ciudate de pe numere grecesti, discutii scurte cu fiica sa si plansete in receptor. Intr-o seara, mama tinerei a visat sase pui de gaina: "Aveau sange pe ei si se strangeau toti sase langa mine!". Exact a doua zi, a aflat ca fiica sa a fost eliberata de politie dintr-un apartament din Creta in care era sechestrata de o retea de hoti de ovule.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.