Autoritatile mexicane au reusit sa captureze un mafiot extrem de periculos, posesor al unui pistol din aur inscriptionat cu numele celebrei case de moda "Versace" .
La scurt timp dupa incatusarea lui Jaime Gonzales, autoritatile au dat publicitatii imagini cu mafiotul, membru fondator si lider al celui mai sangeros cartel de droguri din Mexic, alaturi de celebrul sau pistol si mai multe pachete cu bani. Gonzales a fost arestat la granita cu SUA, fortele speciale reusind totodata capturarea celui mai mare transport de arme de contrabanda din istoria Mexicului (540 de pusti-mitraliera, 165 de grenade, 500.000 de cartuse). Gonzales, un criminal cu sange rece, a dezertat din armata in 1999 pentru a se alatura unor traficanti de droguri. La scurt timp a pus bazele renumitului cartel Zetas, format in mare parte din fosti militari de profesie si ofiteri de politie. Din fericire, liderul Zetas a fost capturat fara ca fortele speciale sa fie nevoite sa foloseasca armamentul din dotare, oamenii mafiotului fiind luati prin surprindere.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.