Justitia sibiana a marcat recordul mondial in materie de citare a martorilor. Un bebelus a fost chemat in instanta pentru ca a asistat cand mama sa a fost batuta!

ustitia sibiana a marcat recordul mondial in materie de citare a martorilor. Avand pe rol dosarul penal nr. 4.217/2005, Judecatoria Sibiu a reusit performanta de a cita ca martor pe cetateanul Toma Mihai Antonio (minor), prezent la o altercatie intre reprezentantii SC Pajisti SA Sibiu si Toma Antonia, mama minorului.

In urma altercatiei, mama si copilul au avut de suferit vatamari corporale soldate cu spitalizare si ingrijiri medicale, motiv pentru care au actionat in instanta agresorii si SC Pajisti SA Sibiu. Pentru a se lamuri cu privire la starea de fapt care a condus la agresiune, Judecatoria Sibiu a citat ca martor pe minorul Antonio, astazi in varsta de 7 (sapte) luni, aflat in momentul incidentului la sanul mamei sale.

"Acest mod de a face justitie la Sibiu nu este o noutate, cel putin pentru familia noastra. De ani de zile suntem sicanati, batuti, agresati psihic de reprezentantii SC Pajisti SA Sibiu, insa in urma a zeci de procese nu reusim sa ne facem dreptate. Prin citarea lui Antonio se demonstreaza inca o data seriozitatea cu care se face justitie la Sibiu", a declarat Toma Antonia.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.