Un britanic in varsta de 19 ani si-a shimbat in mod oficial si legal numele. Acesta a devenit din George Garratt : "Capitanul Fantastic mai rapid decat Superman Spiderman Batman Wolverine Hulk si Flash la un loc"
Tanarul originar din Glastonbury, Anglia, a spus ca noul sau nume, "Capitanul Fantastic mai rapid decat Superman Spiderman Batman Wolverine Hulk si Flash la un loc" , ce a intrat in Cartea Recordurilor ca fiind cel mai lung nume din lume, a mahnit-o atat de mult pe bunica sa, incat aceasta a spus ca nici nu vrea sa-l mai vada vreodata, potrivit The Telegraph.

Baiatul a adaugat ca nu i-a fost foarte greu sa-si schimbe numele si ca a folosit un serviciu online pentru schimbarea numelui, operatiune care l-a costat doar 20 de dolari.

„Am vrut sa fiu unic”, a declarat "Capitanul Fantastic..." despre alegerea numelui sau. „Am ales numele asta inspirandu-ma din supereroii din desenele animate. Toti ne-am dori sa fim ca ei.”

Daca acest nume vi se pare inedit va mai putem da un alt exemplu de ciudatenii: o fetita din Beaumont TX, nascuta in 1984, a fost fortata de tatal sau sa-si accepte noul nume din motive necunoscute. Si pun pariu ca nimanui nu i-ar placea sa se numeasca Rhoshandiatellyneshiaunneveshenk Koyaanisquatsiuth Williams. Numele sau se pare ca e o conglomeratie de cuvinte din limba Hopi (nativi americani din vestul Arizonei) si alte limbi. „Koyaanisqatsi” inseamna „viata fara de echilibru” in Hopi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.