O noua pedeapsa pentru copiii neascultatori consta in masajul capului si picioarelor pentru controlul comportamentului neadecvat. Explicatia este ca masajul calmeaza sentimentele agresive, imbunatateste capacitatea de concentrare si respectul de sine si amelioreaza anxietatea si stresul.
Compania Bud-Umbrella, cu sprijinul consiliului local Lambeth din sudul Londrei, va initia proiectul anul viitor in 74 de scoli din Marea Britanie, inforemeaza telegraph.co.uk. Cu un buget de 90000 de lire sterline, profesionisti in reflexiologie (disciplina care se ocupa cu studiul reflexelor) vor fi trimisi in scoli, desi nu exista dovezi clare ca acest tratament amelioreaza comportamentul.

Paul McGlone, de la Consiliul local Lambeth, declara ca este foarte important sa se ia masuri impotriva comportamentului neadecvat al tineretului.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.