Conform ultimelor cercetari, speranta de viata a pasiunii in cuplu dupa rostirea juramintelor de nunta este de aproximativ 2 ani, 6 luni si 25 de zile.
Dincolo de acest interval, daca nu moare, relatia intima este predispusa la a intampina greutati, in conditiile in care partenerii nu mai acorda la fel de multa importanta ca la inceput aspectului lor fizic. Astfel, barbatii nu mai sunt la fel de preocupati de felul in care arata, in timp ce femeile nu se mai aranjeaza cu la fel de mult interes pentru jumatatile lor. Pana la a treia aniversare a casatoriei, 83% dintre subiectii chestionati au marturisit ca nici macar nu se mai obosesc sa cele­breze evenimentul in cauza. Studiul, care a fost efectuat pe un esantion de 5000 de per­soane casatorite de peste zece ani, a scos la iveala faptul ca mai mult de jumatate dintre acestea au trait sentimente de frustrare si subapreciere vizavi de partenerul de viata. 7 barbati din 10 au marturisit ca din pricina familiaritatii excesive au lasat deseori sosete, pantaloni sau lenjerie intima folosita prin diverse locuri ale casei.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.