A trait mai bine de 20 de ani in mijlocul naturii, unde s-a integrat perfect datorita zecilor de tatuaje care i-au acoperit intreg corpul.
Ajuns la venerabila varsta de 73 de ani, "omul leopard", fost luptator la Fortele Speciale a realizat, cu tristete, ca organismul sau slabit nu mai face fata vietii dure de pe o insula scotiana si a decis sa se intoarca in mijlocul oamenilor. Britanicul spune ca a regretat teribil cand a dat traiul fara utilitati pe luxul unui camin cu canapele si incalzire centrala, si, mai mult, s-a intristat sa realizeze ca tatuajele sale, in valoare de peste 10.000 de dolari, in urma cu ani buni, vor fi acoperite cu straturi intregi de haine, asa cum se cade in civilizatie.

Tom Leppard, cunoscut mai degraba ca Omul leopard, a figurat, pana recent, in Guiness Book ca cel mai tatuat om, cand a fost detronat de Lucky Diamond Rich din Noua Zeelanda. Pana sa se retraga din mijlocul semenilor sai, omul a cheltuit o avere pentru a-si acoperi corpul cu tatuaje asemeni blanii de leopard. A trait mai bine de doua decenii intr-o coliba acoperita cu folie si fara curent electritc, pe insula Skye din Scotia. O data pe saptamana, barbatul povesteste ca obisnuia sa mearga cinci kilometri, la bordul unui canoe, in cea mai apropiata asezare umana, pentru a-si cumpara provizii si a-si ridica pensia, scrie "Telegraph".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.