Oamenii de stiinta de la Institutul pentru Chirurgie Oculara Inovativa din Olanda s-au intrebat cu foarte multa seriozitate cum se face ca nu exista nici o bijuterie pentru ochi, probabil organul care capteaza cea mai mare atentie, si au gasit si o solutie pentru aceasta problema: implantul cosmetic extraocular.

Operatiile estetice si piercingurile au devenit in ultima vreme atat de accesibile si promovate incat au trecut rapid de la stadiul de “must have”, la clisee ridiculizate in comentariile din presa mondena. Pentru a fi cu adevarat original este nevoie de o masura ceva mai radicala, dar incomparabila, ca efect, cu eternii cercei prinsi in cele mai “neasteptate” parti ale corpului sau chiar imbunatatirile de look create prin implanturi, injenctii sau absorbtii de diverse substante. Privirea este considerata cel mai important mediu de comunicare si femeile stiu ca este si cel mai puternic instrument de seductie.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.