Multi dintre batranii de peste 70 de ani viseaza la cineva care sa ii ajute sa faca baie, sa le incalzeasca mancarea si sa aiba grija de ei in zilele negre.
De regula astea sunt numai visuri si rareori se implinesc, dar Shigeo Tokuda, in varsta de 74 de ani, are parte nu numai de visurile unui batran, ci si de cele ale multor tineri din ziua de astazi: el este un renumit actor de filme interzise minorilor din Japonia.

Saptamana trecuta, s-a lansat ultimul film porno, in care Tokuda a jucat si in care are rolul unui barbat in varsta intr-un azil de batrani, iar actrita cu care joaca are rolul sotiei fiului sau care il viziteaza frecvent. Shingeo a spus ca totul a inceput in urma cu 20 de ani cand a vrut sa cumpere o caseta cu filme interzise minorilor. I-a fost rusine sa se duca intr-un magazin specializat, asa ca a ajuns la compania de productie si, in timp, s-a imprietenit cu regizorul de acolo, care i-a propus si lui sa joace intr-o asemenea pelicula.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.