Curiozitatea omului nu cunoaste limite. Mereu cu o dorinta arzatoare de a descoperi, a schimba sau a imbunatati, omul isi aseaza ideile pe o coala de hartie, devenita brusc suportul unor inventii grozave. Atat de grozave, incat putine din ele ar functiona, daca ar fi puse in practica. Dar asta este cu totul alta poveste..

  • Inventia # 1

Avem aici un sistem ideal in caz de accidente navale. Patentul dateaza de prin 1919, insa nu s-a concretizat niciodata. Pasagerul aflat in bucluc era protejat de apa rece si sarata cu o masca, el umfland si doi saci de aer pozitionati sub brate. Nu credem sincer ca vreun echipaj de salvare ar mai fi scos din apa o asemenea ciudatenie.

  • Inventia # 2

Acest patent dateaza din 1961 si reprezinta o casca luminoasa care ii avertizeaza pe ceilalti soferi din trafic ca, la marginea drumului, se afla cineva care incearca sa-si repare masina..Tepii sunt numai de forma.

Click aici pentru a descoperi mai multe astfel de inventii!


Despre autor:

Yuppy

Citeste articolul integral in Yuppy

Sursa: Yuppy


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.