Cluberi, alergatori sau bikeri, vi s-a pregatit ceva: Incarcatorul de la Gotwind cu ajutorul caruia iti poti inacarca telefonul mobil atunci cand esti in miscare.
Lansat anul acesta in cadrul Festivalului de muzica de la Glastonbury si sponsorizat de Orange, acest gadget inteligent poate fi atasat de bratul dvs. in timp ce dansati, fie ca e zi sau noapte si este conectat direct cu telefonul, atunci cand acesta acesta are nevoie sa fie incarcat.

Pentru a face lumina si a deslusi misterul, energia mecanica obtinuta prin miscarea bratelor este transformata in energie electrica de catre un mic generator. Dupa conversia energiei si pornirea Incarcatorului pentru Dans, "Dance Charger", dupa cum l-au numit specialistii, acesta poate incarca orice dispozitiv portabil electric de care aveti nevoie. Eficienta este estimata la 85%, care nu este rea deloc in comparatie cu alte incarcatoare.

Incarcatorul pentru Dans
este inca in stadiul de concept: o ora de activitate fizica sustinuta a reusit sa incarce 2 liniute unei baterii de Nokia N95. Cu toate acestea, Gotwind Dance Charger incearca sa sa dezvolte ideea de conversie pentru o mai mare eficienta si o paleta mai larga de utilizari.

Pana cand o sa depaseasca stadiul de concept si o sa apara si in Romania, nu putem decat sa ne imaginam ce idei ar putea sa mai aiba si nu ne abtinem sa nu radem imaginandu-ne parintii dand o tura de bloc pentru a stoarce niste portocale. Chill 'n' Charge !


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.