O clinica israeliana care ofera servicii spa pentru sanatate si frumusete le propune clientilor un masaj deosebit de relaxant cu serpi, contra sumei de 50 de euro. Tratamentul consta in masarea muschilor si incheieturilor clientului de catre sase serpi neveninosi.
Clinica Ada Barak din Talmei El'Azar, nordul Israelului, folo­seste serpi-rege din California si Florida, serpi de porumb si serpi de lapte, pentru masarea masei musculare. Directoarea clinicii Barak socoteste contactul fizic astfel realizat dintre om si reptile o experienta relaxanta. Totul a pornit de la convingerea ca odata ce oamenii trec peste ideile preconcepute, acest tip de masaj poate relaxa si detensiona beneficiarul. "Clientii spun ca dupa ce tin un sarpe in mana se simt mai bine, mai destinsi. Una dintre cliente mi-a marturisit ca simte o imensa compresa rece pe spate si durerea dispare pur si simplu", declara Barak.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.