Britanica Donna Jones nu si-a putut alapta fiul de frica sa nu il striveasca sau sa il sufoce sub greutatea pieptului sau impresionant.
Daca majoritatea femeilor ar fi gata de orice sacrificiu pentru a avea un bust mai generos, britanica Donna Jones se considera torturata de propriii sani. Femeia, care are 26 de ani si a fost inzestrata de Mama Natura cu un piept impresionant, uraste sa se priveasca in oglinda si chiar sa iasa pe strada din pricina aspectului sau fizic. "Stiu o gramada de fete care ar fi in stare sa ucida pentru a avea sani mari, dar eu pot spune cu mana pe inima ca ii urasc pe ai mei. Daca as putea sa ii tai cu foarfeca si sa stiu ca nu voi muri din cauza ranilor, sa stiti ca as face-o fara ezitari. Ganditi-va, fiecare san cantareste aproximativ sase kilograme", s-a plans femeia, care a reusit sa o detroneze pe Rachel Aldana, considerata pana de curand detinatoarea celor mai mari sani nesiliconati din Marea Britanie.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.