Fiecare litera este o bucata din cer si nu vorbim deloc metaforic. Trebuie sa admitem ca, din cand in cand, unii oameni au idei care, desi par banale, reusesc sa ne fascineze. Asa se intampla si cu acest alfabet.
Totul a pornit de la o excursie prin Barcelona, unde Lisa Rienermann nu s-a oprit din a fotografia cladirile inghesuite de parca fiecare era lipita de cealalta. Se intampla de cele mai multe ori sa ajungem prin diferite orase si sa analizam fiecare cladire, descoperind incetul cu incetul, cate un pic din istoria acelui loc.

Bucurestiul spre exemplu are farmecul lui si multi stiu sa aprecieze detaliile arhitecturale prezente mai ales in partea superioara a blocurilor vechi. Dar daca privim putin mai sus, observam cerul..Ne minunam si savuram portiile copioase de liniste, primite chiar intr-un zgomot infernal. Asta deoarece, atunci cand privesti cerul, parca nu-ti mai pasa de nimic. La fel a facut si Lisa, numai ca artista (da, prin munca ei deosebita a ajuns sa fie cunoscuta in toata lumea) a mers putin mai departe.


Despre autor:

Yuppy

Citeste articolul integral in Yuppy

Sursa: Yuppy


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.