Triangle reprezinta o constructie magnifica in forma de piramida, proiectata de catre genialii arhitecti Herzog & de Meuron

Herzog & de Meuron sunt cunoscuti in lumea intreaga pentru Stadionul Olimpic din Beijing, dar si pentru ciudatul zgarie-nori 56 Leonard Street ce urmeaza a fi ridicat in Manhattan. Cel mai nou proiect semnat Herzog & de Meuron poarta numele de 'Triangle', fiind o piramida imensa cu privelisti de vis spre centrul Parisului.

Triangle va fi finalizata in 2014, in regiunea Porte de Versailles, Paris. Cladirea va avea peretii exteriori realizati numai din sticla, pentru a oferi oricui momente de relaxare privind locurile frumoase ale metropolei. Cu zone de acces rapid pe verticala sau orizontala, Triangle primeste in varful sau curiosii care vor sa vada lucrurile cat mai de sus (in sensul propriu al cuvantului).

Galeria foto o gasiti aici.


Despre autor:

PlugIn

Citeste articolul integral in PlugIn

Sursa: PlugIn


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.