Guiness World Records a intocmit lista celor mai noi recorduri inregistrate in 2008. Exista noutati interesante, dar si multe recorduri care se mentin din anii precedenti, pentru ca nu au fost inca doborate.

Conform celebrei carti, cea mai batrana domnisoara de onoare din lume are varsta de 105 ani. Doamna Edna Parker este cea mai batrana femeie din lume. Aceasta s-a nascut in anul 1893, pe data de 20 aprilie, in Morgan County, Indiana, SUA si are in prezent venerabila varsta de 114 ani si jumatate.

Cadou (horror) pentru barbati: femeia cu cei mai mari sani naturali din lume se numeste Norma Stitz, are 49 de ani si poarta la sutien o marime inventata probabil pentru ea - 73 1/2 WWW. Aici, poza cu Norma Stitz. In ceea ce priveste cei mai mari sani cu implant de silicon, recordul ii apartine vedetei porno Maxi Mounds, ai carei sani cantaresc fiecare 9 kilograme! Maxi masoara 1.82 m inaltime si poarta la sutien marimea 61 MMM. Aici, poza cu Maxi Mounds.

Click aici pentru a descoperi care este cel mai lung caine din lume, cel mai mare telefon mobil, cea mai cautata vedeta pe internet, cea mai tanara interpreta de succes.


Despre autor:

Yuppy

Citeste articolul integral in Yuppy

Sursa: Yuppy


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.