Aura Tatu, una dintre cele mai prolifice bloggerite din .ro in tot ce tine de consilierea in nisa lumilor virtuale, in special SecondLife, tocmai a anuntat un proiect ambitios: Reconstruirea Romaniei in SecondLife! Va bagati?

Invitatia e deschisa tuturor celor care simt ca au de adaugat tarii noastre vreo imbunatatire. Macar virtuala. Simpla prezenta conteaza, mai ales ca detaliile sunt esentiale pentru ca Romania sa-si gaseasca o oglinda in cea de-a doua viata.

Trendul pe valul caruia a pornit acest proiect isi gaseste radacinile in turismul virtual. Din ce in ce mai mult orase europene (Amsterdam, Barcelona, Copenhaga, Dublin, New York, Cracovia, Milano, Moscova, Munchen, Torino sunt doar cateva exemple concludente) isi construiesc alternative virtuale, devenind destinatii atat pentru turistii virtuali cat si pentru virtualii turisti. Astfel, brandul "Romania" va putea fi promovat, cum ar veni, si-n browser. Fara clipuri de promovare semi-retarde, facute din buget.

Pe langa impactul vizual pe care Romania virtuala il va avea, companiile doritoare pot, evident, sa-si anunte prezenta si sa mentina proiectul in picioare.

Hai, arata-ti mandria, in 3D!

Astept raspunsul Aurei Tatu, pregatit sa dau cu spray-ul virtual pe la Universitatea din cea de-a Doua Viata.