Pentru a demonstra o data in plus ca detine puteri superioare celorlalti muritori, cunoscutul magician David Blaine si-a propus sa isi supuna corpul unui nou test iesit din comun

Dupa ce a stat o saptamana intreaga sub apa, sau s-a lasat ingropat de viu, Blaine si-a propus, de data aceasta, sa stea suspendat, cu capul in jos, fix 60 de ore. Mai mult, iluzionistul si-a lasat cu gura cascata admiratorii, dupa ce, la finalul experimentului, a disparut ca prin minune. Cu toate acestea, reusita sa a fost contestata cativa privitori, care l-au acuzat pe Blaine ca ar fi trisat.

Iluzionistul american in varsta de 35 de ani a reusit sa uimesca din nou, cu un test extrem al limitelor fizice ale organismului sau. Inedita experienta s-a desfasurat in Central Park, din New York. David Blaine a petrecut cele 60 de ore agatat, cu picioarele in sus, legat de un cablu.

Blaine, acuzat de martori ca ar fi trisat

Purtatorul de cuvant al magicianului a declarat ca, la fiecare ora, David a trebuit sa ia o pauza pentru a primi consultatii medicale. O echipa medicala i-a supravegheat in permanenta starea, temandu-se ca magicianul sa nu orbeasca.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.