Solistul britanic Peter Gabriel si redactorul-sef al revistei Vogue, Anna Wintour, se numara printre cei care intentioneaza sa-si achizitioneze case de "1 euro" in orasul sicilian Salemi
Indraznetul plan de revitalizare a unui oras sicilian in paragina, prin vanzarea caselor in ruina la incredibilul pret de un euro bucata, a atras peste 2000 de personalitati din intreaga lume. Astfel, Peter Gabriel si temuta Anna Wintour - sursa de inspiratie pentru best-sellerul "Diavolul se imbraca de la Prada", se afla printre sutele de aspiranti la cumpararea unei case de pe varful stancos al orasului Salemi. Cereri de informatii suplimentare au venit din Australia, SUA, Rusia, Abu Dhabi, Statele Baltice (Estonia, Letonia si Lituania), dar si din Marea Britanie. Italieni importanti, precum Massimo Moratti, patronul clubului Inter Milano, vor, de asemenea, sa participe la oferta incredibila.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.